SNART LÄR JAG VARA EFTERLYST FÖR MORD

Lyckats störa mig på grannen, igen. Kanske lite väl mycket, eller snarare, jag kanske överreagerade en smula av hans dunk, dunk, dunka, dunka så att det kändes att det skallrade i kroppen. inte så att man hörde själva sången (tror inte ens det existerar i hans musik) utan snarare är det basdjävulen som är alldeles, alldeles för hög och att vara i sovrummet känns knappt som  ett alternativ. 

Slutade med en härlig diskussion där han skulle in i lägenheten och höra hur mycket hans musik hördes igenom, enligt honom hördes det inte alls så mycket att det kunde störa. Sedan tyckte han att man efter kontorstid dvs efter klockan 17 faktiskt fick spela hur hög musik man ville utan att det skulle gå att klaga. Så att det finns något som heter plugga eller göra annat existerade inte på hans karta. Komiskt även när han påpekar att han minsann tänker spela till 24.00 på helgerna eftersom att det faktiskt är helg och att man får ha överseende med det, även om tydligen störningsjouren kunde rycka ut redan från 22.00. Nu är väl å andra sidan det ett mindre problem, men kul att han måste poängtera det som om det var världens största grej när det snarare är ett problem tidigare eller när man försöker sova.


Att det sedan sitter uppe lappar i hissen om att man ska ta hänsyn till sina grannar genom att inte föra för mycket oljud (spela hög musik) för att man ska kunna plugga när man vill och sova när man vill, ja, det verkar ha gått honom helt bakom ryggen eller så skiter han bara blanka fan i det. 



Kommentarer
Postat av: Pia

ÅH vad irriterande med sådana grannar!

2010-09-28 @ 22:05:22
URL: http://utanattfalla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0