ALLMÄNT BABBEL

Long time, no see.
Äsch, har inte orkat, inte hunnit, inte ja, haft lust helt enkelt. Livet rullar på i en jäkla fart och jag njuter. Det här är härligt, det här är livet! har jobbar sedan åtta imorse och är nu så röksugen att jag snart har ätit upp ett paket med riskakor. Förvisso är det inte så många timmar sedan jag blossade men det är tråkigt, skittråkigt att jobba och speciellt när det är sega idioter som också jobbar och som gör att jag får arslet fullt med SMS som ska besvaras. 

Kallt som fan är det nu också. Mina händer blir iskalla, typ isbitar och mina fötter är konstant kalla förutom när jag ska sova då dom börjar att koka istället. eller snarare; dom kokar på utsidan men är fortfarande kalla. Hur nu det kommer sig..
Funderar även på om diabetiker får söderstuckna kroppsdelar med tanke på att dom måste ta insulinsprutor varje dag. Dom borde ju tillslut se ut som heroinister om dom skulle sticka sig på samma ställe under flera år..? Annars så tycker jag att det ska bli vinter och snö, jul och glögg. Sådetså!

RSS 2.0